T-shirt met eigen foto

T-shirt met eigen foto als cadeau geven

Er zijn van die gelegenheden waar een leuk en speciaal cadeau bij hoort. Eentje die net even anders is dan anders en waar een persoonlijk tintje aan wordt meegegeven. Een T-shirt met daarop een eigen foto is een van die bijzondere cadeaus die de feestvreugde zullen verhogen, voor welke gelegenheid dan ook.

Een T-shirt met eigen foto

Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van een T-shirt waarop een eigen foto geplaatst kan worden en dit cadeau kan werkelijk voor allerlei gelegenheden gebruikt worden. Het hoeft niet om een T-shirt te gaan waar de eigen foto op afgedrukt is, maar er kunnen ook meerdere T-shirts voor meerdere personen gemaakt worden. Het T-shirt met eigen foto dat cadeau wordt gegeven is in allerlei maten en kleuren verkrijgbaar. Voor elk persoon is er daarom wel een geschikt T-shirt te vinden waarop een eigen foto kan worden afgedrukt. Zo ontstaat er een eigen en uniek kledingstuk.

Cadeauvoorbeelden

Om een concreet beeld te krijgen van de verschillende opties met betrekking tot het cadeau geven van een T-shirt met eigen foto, zullen hieronder enkele ideeën worden weergegeven.

  • Als cadeau voor Vaderdag is het een uitstekend idee om een T-shirt met eigen foto te geven aan de vader, eventueel begeleid met een passende tekst waaruit blijkt hoe trots de kinderen zijn op hun geweldige papa. Om dit te realiseren kunnen de kinderen een leuke foto van hun papa uitzoeken of een foto van papa samen met de kinderen.
  • Voor een sportelftal kan het leuk zijn om alle sporters een T-shirt cadeau te geven met een afbeelding van het complete team voorzien van een pakkende tekst. Met een dergelijk T-shirt kan men bijvoorbeeld een kampioenschap herdenken door het betreffende seizoen te vermelden.
  • Een collega die afscheid gaat nemen van zijn werk zal waarschijnlijk dol enthousiast worden als hij of zij een T-shirt cadeau krijgt met een eigen foto erop afgebeeld waarop alle directe collega's te zien zijn.
  • Een T-shirt met eigen foto geven is niet altijd bedoeld als serieus cadeau, maar kan ook een heel grappige uitwerking hebben, afhankelijk van de foto die erop wordt afgedrukt natuurlijk.
  • Een ander voorbeeld van het geven van een T-shirt met eigen foto betreft geen afbeelding van de persoon zelf, maar kan een foto zijn van een prachtige natuur die bijvoorbeeld tijdens de vakantie is ontdekt. In principe kunnen alle foto's worden afgedrukt op een T-shirt dus er zijn mogelijkheden genoeg.
  • Als iemand de leeftijd van 50 jaar bereikt, dan wordt er meestal extra aandacht besteed aan de jarige en komen er vaak ook hilarische cadeaus te voorschijn. Een van de mogelijkheden is dan een T-shirt als cadeau te geven met een grappige en leuke foto van de persoon in kwestie erop afgebeeld.

Digitale foto voor het cadeau

Voor het laten maken van een T-shirt met eigen foto is het handig om te beschikken over een digitale foto die gebruikt moet worden voor het T-shirt. Het voordeel hiervan is dat alles online eenvoudig te regelen is. Het T-shirt met eigen foto kan eenvoudig online besteld en betaald worden, waarna deze bezorgd kan worden op het gewenste adres.

Terug naar overzicht

Categoriën

kadoideetips.nl.nl 2017 - 2024 | Sitemap | Disclaimer | Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Kadotips |