Chocolade cadeau

Chocolade cadeau geven

Een kado geven doet men meestal alleen maar als er een gelegenheid voor is zoals een verjaardag, jubileum of bij een bruiloft. Een kado kan echter ook zonder dat er een gelegenheid aan verbonden is worden gegeven gewoon omdat iemand dierbaar is en men dit wil laten blijken door het schenken van een kleinigheid. De verscheidenheid aan kado's is enorm en het valt dan ook niet altijd mee om een iets passends te vinden. Lekker chocolade geven wordt vaak gewaardeerd.

Chocolade als kado

Chocola is bij uitstek geschikt om te geven voor allerlei gelegenheden en kan ook prima gegeven worden zonder dat er sprake is van een bijzondere gelegenheid. Een chocolade kado kan heel uitgebreid zijn, maar ook heel simpel en eenvoudig. De keuze voor een bepaald kado in de vorm van chocolade zal van een aantal factoren afhankelijk zijn waarbij men kan aan denken aan het bedrag dat er aan besteed kan worden, maar ook aan het soort gelegenheid en natuurlijk de persoon zelf. Een kado kan bestaan uit een soort chocola, maar er kunnen ook verschillende soorten in verwerkt worden en eventueel zelfs met een vulling. Er kan in elk geval een onderscheid gemaakt worden tussen witte chocolade, melkchocolade en pure chocola.

Voorbeelden om chocolade kado te geven

Hieronder zullen een aantal voorbeelden volgen om chocolade kado te geven.

  • Een leuk kado om lekker van te smullen met een persoonlijk tintje is het geven van chocolade in de vorm van een chocoladereep met daarop een eigen gemaakte foto afgebeeld en eventueel vergezeld van een passende tekst. De ontvanger van de chololade zal zeker enthousiast worden bij het openen van dit originele kado.
  • Een geliefde zomaar een kado te geven of op een bijzondere dag zoals Valentijnsdag is het volgende kado ideaal. Het betreft een hartvormig rood blik met daarop een liefdevolle tekst vermeld, met daarin de lekkerste chocolade bonbons. Dat wordt zeker smullen en met een beetje geluk kan het samen worden opgegeten.
  • Een ander voorbeeld van een leuk kado is het chocoladetelegram dat verzonden kan worden. Met een chocoladetelegram kan men met behulp van de chocoladelettertjes zelf een boodschap maken en deze laten versturen. Er kunnen dan ook eindeloze variaties worden gemaakt.
  • Als er een feest wordt gegeven waarbij het eten en drinken centraal staat kan men als kado regelen dat er een chocoladefontein wordt neergezet tijdens het feest. Succes is zeker gegarandeerd met een chocoladefontein.
  • Nog een voorbeeld van een leuk kado is het schenken van een chocoladereep naar keuze met op de wikkel een tekst die per gelegenheid verschillend is.

Online bestellen van een chocoladekado

Het is heel eenvoudig om snel een chocoladekado te kopen, namelijk door het online bestellen. Bij een chocotelegram is het natuurlijk leuk als deze bij de persoon zelf wordt thuisbezorgd en voor de overige kado's kan men ervoor kiezen dat de chocolade wordt bezorgd op het besteladres en persoonlijk overhandigd kan worden aan de betrokkene.

Terug naar overzicht

Categoriën

kadoideetips.nl.nl 2017 - 2024 | Sitemap | Disclaimer | Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Kadotips |